StartSocietăţiInformaţiiConsumatoriContact
   
Prezentare | Racordare | Licenţe/Certificate | Structura Start | Harta site | InapoiServicii

Misiunea ENOL este aceea de a asigura agentilor economici, consumatori de energie electrica, posibilitatea alegerii unui furnizor de electricitate cu o oferta personalizata pe piata, caracterizata prin preturi competitive insotite de o serie de elemente de valoare adaugata sub forma unor servicii tehnice si comerciale, usor de accesat, eficiente si sigure.

Sectorul energetic este acea zona a economiei romanesti care, dupa IT poate, a dovedit, in ultimul deceniu si jumatate, cel mai mare apetit pentru modernizare si dezvoltare. Urmarind in general cerintele europene si mondiale, directiile de actiune in care s-a manifestat aceasta dezvoltare au vizat mai multe domenii.

Din punct de vedere tehnic si tehnologic, au fost cautate si aplicate acele metode care au dovedit randamente superioare in procesele de producere, transport, distributie si consum ale energiei electrice. In privinta protectiei mediului ambiant, stradaniile s-au indreptat catre depistarea si inlaturarea factorilor de poluare, existenti si potentiali. In zona sociala, s-au depus eforturi permanente pentru asigurarea intregii populatii cu energie electrica sigura, de calitate si la preturi suportabile. In zona de afaceri, a fost introdus principiul liberalizarii pietei de energie electrica concomitent cu dezvoltarea unei game din ce in ce mai variate de servicii conexe ce reprezinta elemente de valoare adaugata.

Toate aceste directii de actiune isi gasesc efectul final in momentul tranzactionarii energiei electrice catre consumatorul final. Astfel, acesta are la dispozitie din ce in ce mai multa libertate de alegere in privinta furnizorului: in schimbul unor preturi cat mai realiste si competitive, a primit nu numai energie electrica in conditii de siguranta si de calitate, dar si o serie de servicii care il ajuta sa foloseasca in mod eficient produsul cumparat.

Dupa trecerea prin etape succesive de deschidere a pietei, Romania s-a angajat ca in 2007 sa deschida piata de energie in proportie de 100%.

Fiind perfect adaptata la acest mod de tranzactionare cu energie electrica, ENOL si-a propus chiar de la infiintare ca pe langa furnizarea de electricitate in calitate de furnizor licentiat, sa presteze o serie de servicii care sa aiba darul de a aduce confort si economii substantiale clientilor sai.